Camping La soleia d'Oix. Alta Garrotxa (Girona)

  LaSoleia
   
     
 
 
     

 

A la primera planta de la masia es troben les habitacions, totes elles amb bany dintre de l'habitació i distribuïdes al voltant d'una acollidora sala d'estar. Hi ha calefacció.

Les parets de la sala central estan decorades amb uns "frescos" que van ser pintats l'any 1957 i representen escenes de caça.

La terrassa es troba a la façana sud de la casa i s'accedeix des de la sala central i també directament des de les habitacions Xaloc i Garbí.

No hi ha cuina però al restaurant hi ha servei d'esmorzars, mitja pensió i pensió completa.

No és permesa l'entrada de mascotes a les habitacions

 

Xaloc: L'habitació Xaloc té un llit de matrimoni i la possibilitat de llit addicional per 2 persones amb un sofà llit, també de matrimoni. Té orientació sud i sortida directa a la terrassa.

Garbí: L'habitació Garbí, al igual que la Xaloc, té també un llit de matrimoni i la possibilitat de llit addicional per 2 persones amb un sofà llit, també de matrimoni. Té també orientació sud i sortida directa a la terrassa.

Ponent: L'habitació Ponent té un llit de matrimoni i 2 llits individuals en llitera. Com el seu nom indica, té orientació a ponent.

Mestral: L'habitació Mestral té 2 llits individuals i la possibilitat de llit addicional per 2 persones en sofà llit de matrimoni. Té orientació nord.

Gregal: L'habitació Gregal té un llit de matrimoni i la seva orientació és cap el nord. És més petita que totes les demés.

 

Horari d'entrada: 16h
Horari de sortida: 12h

En estades de cap de setmana es podrà entrar a les 12h si l'allotjament no ha estat ocupat anteriorment i es podrà sortir a les 18h si no s'ha d'ocupar posteriorment.
 
...
Camping La Soleia d'Oix - Mas Can Vilà - 17856 Oix - (Alta Garrotxa)
Tel: 972 29 45 61 - Fax: 972 29 40 29 - E-mail: info@lasoleiadoix.cat 
GPS: 42.271387, 2.522489